sâmbătă

Corsete de budoir la 

Regina by Cristina Spătar


Corsetul a reprezentat întotdeauna un simbol al feminității. Este cel mai sexy și elegant obiect vestimentar din garderoba feminină, fiind totodată și cel mai controversat.  Corsetul este accesoriul care a subțiat talia și a subliniat grația trupului feminin încă de la apariția sa, în anii 1550. Orice femeie seducătoare și sigură pe sex-appeal-ul ei trebuie neapărat să aibă în garderoba sa cel puțin un astfel de obiect vestimentar, mai ales că ideea de ,,lenjerie intimă” lăsată întâmplător la vedere este mult exploatată în acești ani de designeri celebri.Colecția de corsete Regina by Cristina Spătar este una extrem de variată. De la corsetele simple sau cele sexy din piele, până la corsete din dantelă sau din satin, cu sau fără aplicații, vei descoperi piese vestimentare spectaculoase, extrem de seducătoare.
Corsetele pot fi purtate atât în ținutele de seară, dar și în ținutele de zi. Contează, însă, foarte mult, materialul și tipul corsetului. 
De exemplu, nu cred că un corset roșu, din piele sau dantelă este alegerea perfectă pe timp de zi. Însă, poți fi cu adevărat o REGINA, la un cocktail!
Toate corsetele colecției sunt menite să amplifice frumusețea feminină, asigurând în același timp un maxim de confort, grație design-urilor originale și a materialelor de cea mai bună calitate. Aici, cu siguranță veți găsi modele care vor satisface și cele mai pretențioase gusturi.
Topurile stil corset au fost readuse în modă anul trecut, iar fashion-istele au accesorizat acest trend în fel și chip. S-a demonstrat că bustierele și corsetele sunt piese extrem de versatile, deci poți renunța acum la ideea de a le purta doar pe sub haine! Corsetele pot fi purtate ca atare sau chiar peste alte piese vestimentare, devenind chiar vedete ale ținutei tale.

Corsetul este prin definiție provocator și seducător! Fie că așegi un corset lung, fie că optezi pentru corsetul care pornește de sub sâni, nu vei da greș niciodată. Îndrăznește și poartă corsetul la oricare ținută!

Corsetele lungi, decorative se potrivesc foarte bine cu pantaloni clasici. Drapează pe umeri un șal sau o eșarfă din mătase și-ți vei finaliza perfect look-ul!
Pentru seară, rochiile cu corset sunt un element glam, elegant, care definesc formele feminine ale trunchiului și avantajează atât femeile cu bust generos, cât și pe cele care apelează cu încredere la bustiere. Pantofii clasici cu vârf ascuțit vor completa grațios imaginea.
Poți asorta cu succes un corset chiar la o ținută office: cămașă, cravată, fustă-creion/pantalon la dungă + un corset care să pornească de sub bust.
Pentru o ținută casual, există topul-corset. E ideal să fie purtat cu o pereche de pantaloni evazați și lungi, de sub care să zâmbească ștrengărește platformele preferate.
Dacă ești mai îndrăzneață, poți purta corsetul cu o fustă cu betelie lată, midi, îmbogățită cu multe straturi de tul. Vei fi extrem de sexy!

Colecția REGINA by Cristina Spatar cuprinde și corsete remodelatoare, disponibile într-o gamă variată de culori, care pot fi purtate pe sub hainele normale de zi cu zi ca și o piesă de lenjerie intimă, foarte elegantă și sexy. Aceste corsete pot fi folosite și în timpul activităților sportive, gen cardio sau fitness, ca accesoriu vestimentar.
Corsetul pentru modelarea taliei, pe lângă faptul că te face să arăți extraordinar,  are și multiple beneficii:
*corectează postura; 
*definește și reduce circumferința taliei;
*acționează prin compresie asupra stomacului ca un inel gastic extern, limitând cantitatea porțiilor de mâncare care pot fi ingerate, ajutând în acest fel la slăbire;
*ajută la slăbit prin mobilizarea celulelor de grăsime localizate pe abdomen și spate;
*stimulează transpirația și detoxifierea;
*conturează frumos silueta;
*întărește mijlocul și mușchii spatelui;
*susține mușchii dorsali în timpul efortului, reducând durerile de spate;
*talie mai fermă și abdomen mai plat.

Corsetele minune pot fi admirate și pe pagina de Facebook REGINA by Cristina Spatar, unde veți găsi și multe trucuri care vă vor ajuta să fiți mai sexy și mai frumoase.

Sunt sigură că te-am convins, deci, mult succes la shopp-ing!
Trimiteți un comentariu